€ 32,50*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Deze Powerbank heeft 2x een 2.1 A output en is geschikt voor het opladen van een smartphone, iPhone, navigatiesysteem, mp3-speler, digitale camera en veel andere apparaten

Deze fast charge powerbank is uniek ten opzichte van andere powerbanks vanwege het snelle opladen van een smartphone of Iphone, de kwaliteit, en het overzichtelijke LCD display.

Het opladen onderweg van een de smartphone, iphone of tablet gaat door de krachtige 2 ampère poort bijna even snel dan met een reguliere lichtnetadapter. De Dashview powerbank past de output automatisch aan naar de maximale oplaadsnelheid van uw toestel. Niet te vergelijken met veel powerbanks die goedkoop op internet worden aangeboden maar die absoluut niet waarmaken wat ze beloven qua capaciteit en veiligheid.

Op het LCD scherm leest u eenvoudig de restcapaciteit af. Door de smart-slaapfunctie kan de quick charge powerbank zelfs na een lange periode van inactiviteit meteen weer geladen worden en heeft u altijd extra stroom achter de hand. Door de USB output poorten kunnen er twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Beide poorten zijn geschikt voor zowel telefoons als tablets. De powerbank bepaalt zelf de optimale spanning.

De quick charge powerbank heeft een capaciteit van maar liefst gegarandeerd 15000 mAh. Door het handelbare formaat nog gemakkelijk mee te nemen. Met deze powerbank kan je je smartphone meerdere keren volledig opladen* Zo voorkom je dus dat je met een lege accu komt te zitten wanneer je onderweg bent of langere tijd buitenshuis.

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN
-Bescherming tegen overspanning
-Bescherming tegen overstroom
-Bescherming tegen oververhitting
-Bescherming tegen overlading
-Bescherming tegen overontlading
-Bescherming tegen kortsluiting
-Goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen: veilig voor aan boord (UN38.3)

Een Dashview powerbank is dus ideaal voor op vakantie, dagjes weg, festivals en tijdens sporttoernooien. Kan met N.dis logo worden uitgeleverd indien de voorraad dit nodig maakt. Voor optimaal gebruik adviseren wij om onze powerbank met een originele kabel en wandadapter van minimaal 2A op te laden. Goedkope imitatie kabels doen de quick charging output te niet.

* afhankelijk van merk/model/gebruik. 


Foto('s):

Opties:

Verwachtte Levertijd:

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

€ 32,50 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen