Nummer 1 powerbank top 10 Bol.com

De nummer 1 in de powerbank Top 10 Bol.com notering

Dat onze smartphone powerbank populair is door de kwaliteit, kracht en design wordt ook wel bewezen door onze Top 1 notering in de powerbank top 10 Bol.com.

Ons powerbank succesnummer de V7 quick charge powerbank houdt maar liefst 2 plaatsen bezit in deze powerbank top 10 Bol.com. Sterker nog in 2018 stond deze op een prachtige eerste plek in het assortiment powerbanks op Bol.com. Uniek voor een Nederlandse powerbank.   
 

Top positie powerbank op Bol.com

Zie hiervoor ook dit prachtige screenshot van de powerbank Top 10 Bol.com notering uit 2018.


 


De V7 quick charge powerbank bezet zowel de 1e als 3e plaats in deze Top 10 powerbank Bol.com. Deze plaatsen worden vergeven door de waardering van klanten voor de kwaliteit en prijs van de powerbank.

Dus geen marketing trucjes of mega reclame budgetten van een international die dit tot stand heeft gebracht maar de waardering van de consument zelf. Daar zijn wij natuurlijk erg erg trots, zeg maar super trots, op en bedanken al onze klanten ook voor het vertrouwen in ons en ons product.

Vertrouwen in onze powerbanks

Het vertrouwen dat wij in onze producten hebben wordt hierdoor alleen maar enorm versterkt en daagt ons ook steeds weer uit om te blijven verbeteren om top powerbanks te produceren in een zeer mooie prijsklasse.
 
Hiervoor kijken wij niet alleen naar onze eigen ideeën maar luisteren wij ook naar u als consument om te ontdekken waar de verbeterpunten liggen. Onze ideeën en die van de consument proberen wij te bindelen tot een mooi functioneel design die biedt waarom wordt gevraagd. Krachtig, compact en ijzersterk.
 

Geslaagde kwaliteit en design.

Dat wij daar nu in geslaagd zijn bewijst de notering in de powerbank top 10 Bol.com ons dan ook. Hierdoor hebben wij onze powerbanks ook bij Bol.com in de magazijnen op voorraad gelegd zodat consumenten die ze bestellen deze de volgende dag al in huis kunnen hebben. Het bestellen kan dagelijks zelfs tot 23:59uur om alsnog de volgende werkdag te worden bezorgt. Uiteraard zijn de kosten dan wel wat hoger als u bij Bol.com besteld dan in onze eigen webshop daar er aan ons kosten in rekening worden gebracht voor deze service.
 

Powerbank bestellen op Bol.com

Besteld u de powerbank top 10 powerbank Bol.com bij ons rechtstreeks dan levert u dat dus een mooi voordeel op als kunnen wij maar bestelling tot 16:00uur dezelfde werkdag nog uitleveren. Wel beiden wij net als de powerbank top 10 Bol.com diverse afleveropties aan als bezorgdag, locatie, voorkeurs tijdstip. Hiermee proberen wij u dan ok de beste service mogelijk te bieden tegen zeer schappelijke prijzen.

Bedankt

Nogmaals willen wij zeggen dat wij supertrots zijn op onze nummer 1 notering in de powerbank Top 10 van Bol.com waarbij wij grote buitenlandse merken als Anker, Trust, Xioami, Belkin en Tp-link achter ons laten met onze Nederlandse nuchterheid die zich heeft vertaald in onze powerbanks.

Hopen mede hierdoor nog veel consumenten van de kwaliteit van onze powerbanks te kunnen overtuigen zodat deze een ongelooflijk succes blijven waar zowel u als wij veel plezier aan beleven. In ieder geval bedankt voor uw waardering in de powerbank Top 10 van Bol.com.
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.