€ 69,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Deze Powerbank heeft een USB-C uitgang met PD, zodat je er USB-C apparaten mee kunt opladen. 3x output.

Laad drie apparten tegelijk op, zoals smartphones, tabets, navigatieystemen, digitale camera's en nog veel meer. Deze Powerbank heeft een USB-C uitgang met PD, zodat je er USB-C apparaten mee kunt opladen. Er zit tevens een Quick Charge 3.0 USB-A-poort op voor gelijktijdig snelladen, en een extra USB-A 2.1 A-poort. PD Power Delivery

Deze quick charge powerbank is uniek ten opzichte van andere powerbanks vanwege het zeer snelle quick charge opladen van een smartphone of Iphone, de kwaliteit, het overzichtelijke display en toch stevige compacte design. In ongeveer 35 minuten zal een quick charge compatible smartphone - mobiele telefoon van leeg tot 80% opgeladen zijn.


Het opladen onderweg van een de quick charge compatible smartphone, iphone of tablet gaat door de krachtige 3 ampère poort sneller dan met een reguliere lichtnetadapter. De Dashview powerbank past de output automatisch aan naar de maximale oplaadsnelheid van uw toestel. Niet te vergelijken met veel powerbanks die goedkoop op internet worden aangeboden maar die absoluut niet waarmaken wat ze beloven qua capaciteit en veiligheid.

Op het LCD scherm leest u eenvoudig de restcapaciteit af. Door de smart-slaapfunctie kan de quick charge powerbank zelfs na een lange periode van inactiviteit meteen weer geladen worden en heeft u altijd extra stroom achter de hand. Door de USB output poorten kunnen er twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Beide poorten zijn geschikt voor zowel telefoons als tablets. De powerbank bepaalt zelf de optimale spanning.

De quick charge powerbank heeft een capaciteit van maar liefst gegarandeerd 20000 mAh terwijl hij slechts 350 gram weegt. Door het handelbare formaat nog gemakkelijk mee te nemen. Met de quick charge powerbank kun je je smartphone meerdere keren volledig opladen* Zo voorkom je dus dat je met een lege accu komt te zitten wanneer je onderweg bent of langere tijd buitenshuis.

Een Dashview powerbank is dus ideaal voor op vakantie, dagjes weg, festivals en tijdens sporttoernooien. Kan met N.dis logo worden uitgeleverd indien de voorraad dit nodig maakt. 

Voor optimaal gebruik adviseren wij om onze powerbank met een originele kabel en wandadapter van minimaal 2A op te laden. Goedkope imitatie kabels doen de quick charging output te niet.

* afhankelijk van merk/model/gebruik. 


Foto('s):

Opties:

Verwachtte Levertijd:

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.

€ 69,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen