€ 119,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Vergroot het gevoel van veiligheid in en om je huis en tuin met de Pro Outdoor 1080p Full HD IP Bullit Camera. Uitgerust met een waterbestendige behuizing (IP66) en zorgt voor scherpe beelden dankzij de Full HD sensor, IR cut filter en de Matrix infrarood led's. Sluit dePro Outdoor 1080p Full HD IP Bullit Camer in drie stappen aan. Met de gratis Pro app bedien je de camera over de hele wereld. Wanneer de camera beweging detecteert ontvang je direct een push notificatie of een email met daarin een foto van de melding. De beelden van de Outdoor Full HD IP Camera kun je opnemen op een micro SD-kaart, FTP server, Synology NAS of QNAP NAS. Er is geen abonnement nodig en er zijn geen vaste maandelijkse kosten. 

Klaar voor gebruik in 3 stappen

De Pro Outdoor 1080p Full HD IP Bullit Camera is klaar voor gebruik in 3 stappen. Verbind eerst de camera met het internet. Installeer dan de gratis Android/Apple smartphone app. Vervolgens scan je de unieke camera code en vul je het wachtwoord in. Vanaf nu kun je de Outdoor Full HD IP Camera bedienen met de gratis app.

Geschikt voor buiten (IP66)

Dankzij de waterbestendige behuizing (IP66) is de Pro Outdoor HD IP Camera geschikt voor buiten. Hierdoor houd je jouw huis en tuin goed in de gaten. 

Duidelijke beelden dankzij de Full HD sensor en IR Cut filter

De 1080P Full HD sensor en IR Cut filter zorgen voor uitstekende beelden. Zelfs 's nachts. Wanneer het donker wordt zullen de Matrix infrarood leds vanzelf bijspringen zodat je dag én nacht perfecte beelden hebt. 

Direct op de hoogte dankzij push notificaties en email 

Detecteert de Pro Outdoor Full HD IP Camera beweging? Dan stuurt de camera een push notificatie naar je smartphone of een email met foto naar het ingestelde emailadres. 

Foto's en video's als bewijsmateriaal opslaan op een micro SD kaart, NAS of FTP server 

Steek een micro SD-kaart in de IP Camera en bewaar alle foto's en video's. Het is ook mogelijk om de beelden op te nemen op een FTP server of NAS. De Camera is snel toegevoegd in het Synology Surveillance Station en QNAP Surveillance Station. 

Stroom en data over één kabel

De Outdoor Full HD IP Camera wordt gevoed door een passieve Power over Ethernet (PoE) oplossing. Dit betekent dat de stroom en data over een dunne UTP kabel gaan waardoor je maar een klein gaatje hoeft te maken voor de kabeldoorvoer. In tegenstelling tot andere Outdoor IP Camera merken die een groot gat nodig hebben voor de doorvoer van de vele kabels. Wist je dat je de IP Camera via WiFi kunt verbinden?

- Voor buitengebruik (IP66)
- Full HD sensor voor perfecte beelden
- Prima beelden in het donker dankzij de Matrix IR leds: tot 15 meter
- Stroomtoevoer via de meegeleverde passieve Power over Ethernet adapter
- In 3 stappen klaar voor gebruik: geen enkele netwerkkennis nodig
- Opname op micro SD-kaart
- Eenvoudig draadloos op het netwerk aan te sluiten
- Ook bekabeld aan te sluiten
- Ontvang push notificaties en email bij alarm
- IR cut filter voor accurate en natuurlijke kleuren
- Instelbaar en bedienbaar via de gratis Android/Apple CamLine Pro smartphone app
- Geschikt voor iOS, Android, Windows en MAC OS X

Foto('s):

Opties:

Verwachtte Levertijd:

2-3 werkdagen

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 119,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen