Security & Safety eenvoudige geinstalleerde bewaking voor thuis / kantoor.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit WiFi IP beveiligscamera’s daar wij bewust kiezen voor betrouwbare doch eenvoudige installaties. De meeste van onze beveiligingscamera’s kunnen erg eenvoudig en makkelijk worden geïnstalleerd. Dit omdat deze niet via enorme (netwerk) stekkers, die grote gaten in muren noodzakelijk maken, worden aangesloten. Dus geen grote gaten voor bekabeling nodig.  Alleen op netstroom aansluiten en installatieproces App doorlopen.

Camerabewaking thuis wetgeving

Wat zegt de wet over camerabewaking thuis of op eigen terrein. Natuurlijk zijn er enkele regels aan het plaatsen van camerabewaking thuis. Met een waarschuwingssticker of pictogram moet je op elke toegangsdeur aangeven dat er camerabeveiliging is geplaatst. Ook mag je als particulier camera’s installeren op openbare plaatsen. Het is echter niet te voorkomen dat als je bijvoorbeeld je eigen oprit of carport in de gaten wilt houden je mogelijk een stuk of deel van de openbare weg ook in beeld komt. Daarop is dan de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hierbij toezicht.


Navraag of er in uw specifieke bezwaren zijn ontstaan met de Wet Bescherming Persoonsgegevens kunt u natuurlijk altijd doen. Echter kan er niemand problemen hebben als u eigendommen op eigen terrein bewaakt.

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.