Bezig met laden...
21%
visibility
shopping_cart

PBV84

V5 8400 mAh Aluminium dual usb kwaliteits accu powerbank met een prima capaciteit. Zwart Goud uitvoering

19,00

15,00*

27%
visibility
shopping_cart

PB10FC2T

2,4A FC PowerBank | 10000 mAh | Fast Charge | 3 x Usb | Wit

30,00

22,00*

24%
visibility
shopping_cart

PB10QC3

3.0 QC PowerBank | 10000 mAh | Power Delivery - Quick Charge 3.0 | Dual Output | Black

33,00

25,00*

visibility
shopping_cart

PB6QC

Powerbank | Quick Charge 6000 mAh | USB-A/C uitgang 3.0A | Micro USB/USB-C ingang | Zwart

25,00*

visibility
shopping_cart

PB10FC

Powerbank | 10000 mAh | Fast Charge 2 USB-A uitgangen Fast Charge 2,1A | Micro-USB ingang | Zwart

28,00*

visibility
shopping_cart

PB10QC3C

Powerbank | 10000 mAh | Quick Charge USB-A/C uitgang 3,0A | Micro USB/USB-C ingang | Zwart

29,00*

25%
visibility
shopping_cart

QI15W

Qi draadloze oplader Snellader van 15 W met 2,0 A en USB Gevoed

40,00

30,00*

visibility
shopping_cart

PB10QCPD

Powerbank | 10000 mAh | Quick Charge Power Delivery USB-A/C uitgang 3,0A PD | Micro USB/USB-C ingang

33,00*

visibility
shopping_cart

PB15FC

Powerbank | 15000 mAh | Fast Charge 2 USB-A uitgangen 2,1A | Micro-USB ingang | Zwart

33,00*

visibility
shopping_cart

PB20QC3

Powerbank | 20000 mAh | Quick Charge USB-A/C uitgang 3.0A | 3x Output | Micro USB/USB-C ingang | Zwart

69,00*

Smartphone powerbank of iPhone powerbank kopen | Powerbank-Dashview.nl

Zoekt u een powerbank voor uw smartphone met supersnel Quick Charge of met een Fast Charging accu met waanzinnig veel vermogen aan capaciteit? Onze powerbank mobiele laders zijn super krachtig en toch compact, Stevig en toch stijlvol vormgegeven zonder op de superieure en veilige kwaliteit in te leveren. Het aanbod powerbanks is dan ook niet te vergelijken met de vele zeer goedkope powerbanks die elders op internet worden aangeboden. Vaak bieden deze zogenaamde winstpakkers niet de capaciteit die ze aangeven maar zijn ze ook nog eens erg gevaarlijk om te gebruiken. Kies daarom voor kwaliteit en veiligheid met Dashview.

Waarom een Iphone of smartphone powerbank kopen?

Met een powerbank voor uw smartphone komt u nooit meer zonder onvoldoende kracht in uw accu te zitten. Er zijn immers weinig dingen vervelender dan het plotseling uitvallen van uw toestel omdat er geen energie meer over is. Wanneer dit gebeurt kunt u niet meer bellen, dat ene leuke moment niet meer vastleggen en niet meer zien wanneer het gaat regenen. Een goede smartphone powerbank lost dit probleem gemakkelijk voor u op. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u weet waar u op moet letten als u er één gaat aanschaffen. Zo bent u er altijd zeker van dat u topkwaliteit bij u heeft.
De bekendste toepassing van een powerbank is die waarbij u hem aansluit op een smartphone. Dit is echter niet de enige toepassing die er is. Ze zijn er namelijk ook voor bijvoorbeeld tablets. Eigenlijk kunt u dit het beste zien als een extra batterij. U laadt de smartphone powerbank vooraf op zodat deze vol energie zit en wanneer de vaste accu van uw device aan zijn einde is, dan kan de extra krachtbron het gewoon overnemen. U hebt dan dus geen stopcontact of iets dergelijks nodig omdat u gewoon uw eigen energievoorziening hebt meegenomen in bijvoorbeeld uw rugtas, handtas of koffer.

Kies met een Dashview smartphone powerbank voor kwaliteit 

Het aanbod is flink groot. Dat betekent dus ook dat het verstandig is om even uit te zoeken welk type powerbank het best bij u past. Sommige zijn bijvoorbeeld heel compact terwijl andere juist extra krachtig zijn. Het hangt dus maar net van uw behoefte af met welk type u het beste af bent. Ook kunt u kijken naar de verschillen in prijs. Sommige modellen zijn goedkoper dan andere modellen, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit maar minder capaciteit of snelheid in oplaadvermogen bieden. Pas echter op voor de goedkope Chinese modellen die online te koop zijn. Deze zijn bijna nooit gecertificeerd, onveilig en leveren niet het vermogen wat staat aangegeven.
Verschil zit in het aantal mAh en formaat. Het is belangrijk om zelf te bepalen hoe vaak u de smartphone of tablet zou willen opladen met de powerbank. Onze 8400mAh modellen laden zonder probleem een gsm tot 3-4 keer op. Kiest u voor een 26800mAh dan loopt dit op tot 6-9 keer opladen afhankelijk van het op te laden apparaat. Een simpele gsm heeft natuurlijk een kleinere accu dan een topmodel smartphone van Samsung, Sony, Huawei of iPhone. Een Dashview powerbank voor uw smartphone gecertifieerd en heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u weten wat voor u beste powerbank smartphone is? Neem dan contact met ons op.  

Gelijktijdig en supersnel opladen

Via de quick charge powerbank met de twee USB-aansluitingen kunnen twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Speciale ingebouwde schakelingen zorgen dat uw smartphone snel wordt opgeladen.

Betrouwbare stroomtoevoer 

De powerbanks zijn uitgerust met beveiligingen tegen kortsluiting, overspanning, overstroom, overlading, overontlading en oververhitting, zodat uw apparaten op betrouwbare wijze worden opgeladen en schade wordt voorkomen.

Quick charge powerbank heeft hoge energie-efficiëntie

Doordat de quick charge powerbank met circuits van hoge kwaliteit is uitgerust, vermindert de powerbank onnodig energieverlies tijdens het opladen en bereikt hij een energie-efficiëntie tot 90%. 

Praktische functies voor gebruiksgemak

Slim LCD display: Hier kunt u heel eenvoudig de restcapaciteit van de quick charge powerbank  aflezen. Ook beschikken de meeste over een zaklamp functie en kan het ingebouwde lampje van pas komen bij diverse activiteiten binnen- en buitenshuis.

Universele compatibiliteit

De quick charge powerbank is compatibel met bijna alle apparaten, zoals iPhones, iPads, Android smartphones en andere met 5 V via USB op te laden apparaten. Wel dient uw toestel compatible te zijn met de het quick charge powerbank protocol om van deze snelheid te kunnen profiteren. Is uw toestel niet compatible dan zal de quick charge powerbank uw toestel met de meest efficient mogelijke snelheid opladen. 

Veiligheid van de quick charge powerbank

De powerbanks zijn meervoudig beschermt tegen Overladen. ontladen, overbelasting, piekspanning, stroomuitval, wisselende temperaturen en kortsluiting. Onze powerbanks zijn uiteraard CE, ROHS en FC gecertificeerd en zo aantoonbaar veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit. 

Verschil Fast Charge – Quick charge

Het verschil is de snelheid van de oplaadcapaciteit van een toestel door de powerbank. De Qualcomm Quick Charge 3.0 technologie maakt dat deze Powerbank een toestel tot 75% sneller kan opgeladen dan vergelijkbare Powerbanks. Voorheen was de maximale output 1A en  daar zijn de meeste goedkope powerbanks nog steeds mee uitgerust. Dit zijn vooral de merkloze powerbanks van de Action of de goedkope import modellen uit China. Ook merken als Belkin, Anker, Xiaomi, Trust etc etc bieden nog altijd 1A powerbanks aan tegen hoge prijzen. Het opladen van een toestel duurt echter uren en dat wekt een hoop irritatie op. Een fast charge powerbank laadt op met een output van 2,1A of 2.4A Dit is een stuk sneller dan de ouderwetse output van 1A maar tegenwoordig niet meer het snelste.

Onze quick charge powerbank is uitgerust met een maar liefst 3.0 output waardoor het opladen aanzienlijk sneller gaat dan zelfs de beste fast charge powerbank. Naast deze optimale snelheid is de kwaliteit van de gebruikte onderdelen hoog. Neem bv de accucellen, deze zijn van Samsung. Kortom hoe hoger de output hoe sneller de powerbank. Quick charge is ook afhankelijk van de oplaadkabel die u gebruikt Deze moet van goede hoge kwaliteit zijn wil het met 3A werken Zo niet dan neemt door weerstand de oplaadsnelheid snel af en valt dit terug naar fast charge of zelfs minder niveau. Wel is het zo dat uw toestel quick charge protocol moet aankunnen. De Samsung S8, Note en de Iphone 7 zijn voorbeelden waarmee het perfect werkt. Ook LG bied deze functionaliteit aan op het topmodel smartphone. Kijk dus naar de specificaties van uw toestel om er zeker van te zijn dat razendsnel opladen met de quick charge ook bij u zal werken.  


Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.