Gebruik altijd een veilige gecertificeerde AC adapter / oplaadkabel om uw powerbank op te laden

Garantie

Dashview staat al jaren garant voor kwaliteit. Wij voeren een zo goed mogelijke prijs - kwaliteit verhouding waardoor je onze producten van topkwaliteit krijgt tegen een zeer betaalbare prijs. Naast bekende merken bieden wij ook ons eigen huismerk. Door de mix van deze producten garanderen wij dat dit topkwaliteit producten zijn.

De wettelijke garantie is van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten met een maximum van 2 jaar tenzij anders staat aangegeven op moment aankoop. Uitzonderingen zijn b.v. demo artikelen, uitverkoop zonder garantie, gratis accessoires of gratis attenties bij een aankoop.

Wij doen altijd ons uiterste best om je de beste spullen te leveren, door verschillende checks en steekproeven (zie: keurmerken en certificeringen). In een enkel geval kan het zijn dat je toch een defect product ontvangt. Dit willen we zo snel mogelijk oplossen. Dashview staat garant voor jouw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Doorgaans wordt het afgehandeld middels vervanging, reparatie of terugbetaling. Bij een powerbank gratis meegeleverde artikelen als kabels en connectors vallen niet onder de garantie. 

Oneigenlijk gebruik
De garantie op een product kan vervallen bij verkeerd gebruik, breek- val-, stoot-, of waterschade. Dit geldt tevens als deze defecten binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt. In deze gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op kosteloos herstel of vervanging. Het vervolgproces omvangt een vrijblijvende prijsopgave voor herstel. Hier kun je mee akkoord gaan of afzien van verdere afhandeling. Wanneer er voor gekozen wordt om af te zien van verdere afhandeling, kunnen we het artikel op jouw kosten terugsturen of laten we het vernietigen. 

Bij Powerbanks uitgesloten van garantie:
Ondeskundig/foutief gebruik, (breek) schade aan (micro) usb poorten, schade door overbelasting/piekspanning, vocht-, breek- en val schades direct of indirect. Accucellen oplaadbaar <250x. Bij het zelf openen of poging daartoe van het product vervalt iedere garantie. De powerbanks kunt u gebruiken voor het opladen van smartphones, iphones, tablets en/of ipads. Gratis meegeleverde toebehoren als opladers, kabels en stekkers dienen zelf getest te worden op juiste werking en vallen ook niet onder de garantie.

Onze powerbanks, inclusief de originele verpakking, voldoen aan het brievenbuspost formaat waardoor bij een terechte garantieclaim maximaal de verzendkosten voor normale brievenbuspost zullen worden vergoed. Maakt u meer kosten door zelf te kiezen voor een andere verzendwijze dan zijn deze voor eigen rekening. Schade ontstaan door verzending zijn voor risico verzender. 

Onderzoek kan inhouden dat het artikel wordt opgestuurd naar de fabrikant wat tot 15 (werk) dagen in beslag kan nemen. De consument wordt, indien de garantieclaim niet terecht is, aangeboden om het product terug ontvangen binnen 30 dagen na prijsopgaaf / diagnose tegen betaling van de handling- en verzendkosten of zal een prijsopgaaf verstrekt krijgen voor een reparatie cq vervanging. Bij geen reactie zal na 30 dagen het ingestuurde artikel millieuvriendelijk worden vernietigd. (geen restitutie mogelijk) 

Aanmelden garantieclaim:
Voor meer informatie of het aanmelden van een garantieclaim kan je terecht bij onze klantenservice middels het RMA formulier.

Klik hier voor het RMA formulier.
 

Keurmerk
Dashview.nl is aangesloten bij Webshop keurmerk. Een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Dashview.nl voldoet aan de gedragscode en biedt klanten de mogelijkheid om ervaringen te delen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de onafhankelijke geschillencommissie voor het oplossen van een probleem. Webshop keurmerk biedt een dubbele zekerheid bij jouw online aankopen.

Afkomst producten
Dashview.nl maakt, naast de eigen productie, gebruik van verschillende kanalen voor de inkoop van producten. Door samen te werken met nationale en international leveranciers kunnen wij een uitgebalanceerd assortiment aanbieden. 

Exclusieve collectie
Door eigen productie heeft Dashview exclusieve modellen in het assortiment welke uniek zijn op de markt. Wij blijven wij het productassortiment doorontwikkelen, verbeteren en vernieuwen en zorgen hierdoor dat wij ervoor uniek zijn in de markt.
 

WeCycle

Recycling
Oude powerbanks die niet goed functioneren dienen zo goed mogelijk afgevoerd worden. Heb je nog een oude powerbank die defect is of niet goed meer werkt en schaf je een nieuwe aan? Bekijk dan hier de inleverpunten bij jou in de buurt om de powerbank zo goed mogelijk te laten recyclen. Wist je dat de materialen uit kapotte producten zorgen voor 83% nieuwe grondstoffen? Daarnaast wordt er 14 procent gebruikt om verantwoord energie op te wekken. Alles bij elkaar is dit 97 procent recycling; de moeite waard dus