Bezig met laden...

Krachtige en stijlvol vormgegeven iPad powerbank

Wil je een iPad powerbank kopen om je tablet ook onderweg of op vakantie te kunnen opladen? Ook als er geen stopcontact in de buurt is? De mobiele laders via het Nederlandse Dashview zijn krachtig maar toch compact. Ze worden gemaakt van de beste materialen. Een stevige iPad oplader dus, die je gerust overal mee naar toe kunt nemen.

Geschikte powerbank voor tablets

Hoe vaak je iPhone of iPad kunt opladen met een powerbank is afhankelijk van de capaciteit. De capaciteit van mobiele opladers wordt uitgedrukt in milliampère-uren (mAh). Voor een iPad heb je een grotere powerbank nodig van 12500 mAh of meer. Met deze krachtige powerbanks kun je je iPad opladen.

iPad powerbank van goede kwaliteit

Niet alle iPad powerbanks die je online kunt kopen, zijn van even goede kwaliteit. De capaciteit is vaak een stuk lager dan de websites beloven. Let daarom op de grootte en het gewicht van deze powerbanks. Lichte, kleine powerbanks kunnen nooit een capaciteit van 20000-50000 mAh hebben. De krachtigste Dashview iPad powerbank heeft een capaciteit van 26800 mAh. Overigens levert onze 13000 mAh iPad powerbank ongeveer dezelfde capaciteit als merkloze 20000-50000 mAh powerbanks.

Voordelen van Dashview

  • Betrouwbaar Nederlandse powerbankspecialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Uitstekende helpdesk en lid van Webshop Keurmerk.
  • iPad powerbank vandaag besteld? Vandaag nog verzonden.

Vragen? Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de iPad powerbanks via Dashview? Dan kun je ons doordeweeks bellen tussen 10.00u-16.00u. Via het contactformulier kun je 24/7 contact opnemen. We geven je zo snel mogelijk antwoord.


Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.