Quick Charge powerbank van Top kwaliteit

Powerbank moet veilig en betrouwbaar zijn.

Zoekt u een powerbank met super snel quick charge of met een fast charging accu met waanzinnig veel vermogen aan capaciteit?  Onze powerbank mobiele laders zijn super krachtig en toch compact, Stevig en toch stijlvol vormgegeven zonder op de superieure en veilige kwaliteit in te leveren. Het aanbod powerbanks is dan ook niet te vergelijken met de vele zeer goedkope powerbanks die elders op internet worden aangeboden. Vaak bieden deze zogenaamde winstpakkers niet de capaciteit die ze aangeven maar zijn ze ook nog eens erg gevaarlijk om te gebruiken. Kies daarom voor kwaliteit en veiligheid met Dashview.  

Powerbank met Quick charging accu Powerbank van Dashview

Powerbank

Met een powerbank kom je nooit meer zonder voldoende kracht in je accu te zitten. Er zijn immers weinig dingen vervelender dan het plotseling uitvallen van je toestel omdat er geen energie meer over is. Wanneer dit gebeurt kun je niet meer bellen, dat ene leuke moment niet meer vastleggen en niet meer zien wanneer het gaat regenen. Een goede powerbank lost dit probleem gemakkelijk voor je op. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten als je er één gaat aanschaffen. Zo ben je er altijd zeker van dat je topkwaliteit bij je hebt.

 

Hoe werkt het?

De bekendste toepassing van een powerbank is die waarbij je hem aansluit op een smartphone. Dit is echter niet de enige toepassing die er is. Ze zijn er namelijk ook voor bijvoorbeeld tablets en laptops. Eigenlijk kun je dit het beste zien als een extra batterij. Je laadt de powerbank vooraf op zodat deze vol energie zit en wanneer de vaste accu van je device aan zijn einde is, dan kan de extra krachtbron het gewoon overnemen. Je hebt dan dus geen stopcontact of iets dergelijks nodig omdat je gewoon je eigen energievoorziening hebt meegenomen in bijvoorbeeld je rugtas, handtas of koffer.

Snelle oplossing

De meeste moderne powerbanks die je bij ons kunt aanschaffen zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technologie. Dit betekent bijvoorbeeld dat het opladen supersnel gaat. Dit is erg gemakkelijk en zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op alles wat er op je pad kan komen. Als je lang van huis bent zonder dat je ergens kunt opladen, dan hoef je je dus geen zorgen te maken. Zeker niet omdat je op het laatste moment nog snel even je powerbank hebt kunnen vullen. Die neem je dan gemakkelijk mee op pad. Dit scheelt natuurlijk heel veel zorgen die je in andere gevallen wel gehad zou hebben.

 

Meerdere malen opladen

Een powerbank is meer dan een simpele extra accu. Je kunt op een volle goede powerbank bijvoorbeeld al snel drie tot vier keer je telefoon opladen. De meest krachtige modellen kunnen zelfs tot wel zes tot negen keer zorgen voor een volle batterij van jouw toestel. Zo ben je dus zomaar een week of meer verder voordat je eindelijk weer eens een keer een stopcontact nodig hebt. Wanneer je veel op reis bent is dit natuurlijk erg gemakkelijk. Eigenlijk mag deze accessoire dan simpelweg niet ontbreken in jouw collectie. Dit maakt het immers een stuk gemakkelijker om bereikbaar en mobiel te blijven.


Een powerbank kopen

Het aanbod is flink groot. Dat betekent dus ook dat het verstandig is om even uit te zoeken welk type powerbank het best bij jou past. Er zijn namelijk heel veel goede modellen op de markt die allemaal op hun eigen wijze iets kunnen toevoegen. Sommige zijn bijvoorbeeld heel compact terwijl andere juist extra krachtig zijn. Het hangt dus maar net van jouw behoefte af met welk type jij het beste af bent. Ook kun je kijken naar de verschillen in prijs. Sommige modellen zijn goedkoper dan andere modellen, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit maar minder capaciteit of snelheid in oplaadvermogen bieden. Pas echter op voor de goedkope chinese modellen die online te koop zijn. Deze zijn bijna nooit gecertificeerd, onveilig en leveren niet het vermogen wat staat aangegeven.

Welke powerbank kan Dashview aanraden?

Verschil zit in het aantal mAh en formaat. Het is belangrijk om zelf te bepalen hoe vaak jij de smartphone of tablet zou willen opladen met de powerbank. Onze 8400mAh modellen laden zonder probleem een gsm tot 3-4 keer op. Kies je voor een 26800mAh dan loopt dit op tot 6-9 keer afhankelijk van het op te laden apparaat. Een simpele gsm heeft natuurlijk een kleinere accu dan een top model  smartphone  samsung, sony, huawei of iphone. 

Beloofde kwaliteit​

Dashview biedt powerbanks die doen wat ze beloven. Met 100 procent zekerheid heb je voldoende stroom op het moment dat je het écht nodig hebt. De powerbanks van Dashview blinken uit op meerdere vlakken. Vooral de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is opvallend. Maar ook de designs met sterke cases vallen in de smaak bij liefhebbers. Trendy, stijlvol en tijdloos.

Powerbank met 3.0 Ondersteuning Qualcomm heeft het Quick Charge 3.0 protocol voor opladen. In ongeveer 35 minuten zal een quick charge compatible smartphone - iphone - mobiele telefoon  van leeg tot maar liefst 80% opladen..

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.