powerbanks voor iphone

Powerbank voor je iPhone: Quick Charge in 35 minuten

De beste powerbank voor je iPhone: die koop je bij Powerbank Dashview. Geschikt voor Quick Charge, om je Apple smartphone in iets meer dan een half uur tot 80% op te laden. Net voordat je naar je werk gaat nog even opladen of voorkomen dat je de eindshow van een festival net niet meer kunt filmen.

Met een iPhone powerbank  kies je voor kwalitatief goede powerbanks, met een mooi design. Die netjes voldoen aan de belangrijke wettelijke keurmerken op dit gebied en een maximale capaciteit bieden. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, zodat jouw iPhone nooit meer uitvalt door een lege batterij.

Tot 80% opladen in iets meer dan een half uur

Met een powerbank voor je iPhone 6, iPhone 7 of een van de andere modellen maak je automatisch gebruik van Quick Charge. Tenminste, als je kiest voor onze kwalitatief goede producten. Een powerbank voor je iPhone, waarmee je optimaal gebruik maakt van de laadcapaciteiten.

De Apple iPhone ondersteunt Quick Charge. Dat betekent dat je in korte tijd tot 80% van de accu kunt opladen. Genoeg om het grootste deel van de dag door te komen en er tijdens een festival voor te zorgen dat je telefoon het einde haalt. Zonder dat je telefoon uren aan de powerbank hoeft te hangen, zodat je meteen weer verder kunt. Hét voordeel van goede kwaliteit, uiteraard in combinatie met een lange levensduur, veilig gebruik en een hoge capaciteit.

Hoge kwaliteit powerbank: met wettelijke keurmerken

Onze Quick Charge powerbanks voor jouw iPhone voldoen netjes aan alle wettelijke keurmerken. Zoals de CE- en ROHS-certificeringen, waarmee je kiest voor een veilig model. Beschermd tegen overbelasting, overbelading en kortsluiting. Goed voor jouw iPhone, belangrijk voor de duurzaamheid en essentieel om brandgevaar en andere problemen te voorkomen.

En bijkomend voordeel? De powerbank voor je iPhone wordt ook tijdens het gebruik niet warmer dan nodig. Zodat je die zonder problemen vast kunt pakken tijdens het opladen. Een veilige keuze, op basis van uitstekende kwaliteit.

Voor iPhone 5, 6, 7, 8 en X

De iPhone powerbank is geschikt voor de iPhone 5, 6, 7, 8 en X. En uiteraard ook voor de S-modellen van deze series. Die Apple iPhones ondersteunen Quick Charge, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van onze hoge kwaliteit powerbanks.

En ben je voor een andere smartphone op zoek naar een geschikt model? Bekijk onze powerbanks voor smartphones zodat je daar online een keuze uit kunt maken.

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.