Powerbanks voor tablets

Powerbank voor tablet

De juiste powerbank voor tablet en smartphones iphones

Als consumenten op zoek gaan naar een powerbank voor tablet en smartphones iphones, de mobiele oplader voor smartphone of iphone, kijkt men vaak niet verder dan de prijs en vorm. Vreemd eigenlijk daar juist dit vaak nietszeggend is.

Wat is een powerbank

Een powerbank voor tablet en smartphones iphones is een externe accu die vermogen moet leveren om een smartphone op te kunnen laden als deze leeg is. Dit wordt weergegeven in capaciteit mAh Hoe meer mAh hoe meer vermogen de powerbank heeft. Hier zit ook een valkuil. Veel fabrikanten of powerbank merken overdrijven deze capaciteit enorm om consumenten te overtuigen toch hun powerbank te kopen.

Echte specificaties:

Dashview vind juist belangrijk om een consument eerlijk aan te geven wat de echte capaciteit is.  Geen loze kreten maar echte beloftes. Het is tegenwoordig ook nog steeds onmogelijk om accu’s met veel vermogen in een kleine powerbank case te plaatsen en dat is al een mooie zichtbare graadmeter voor een consument.

Formaat powerbank

Een hoog vermogen powerbank voor tablet en smartphones iphones is best groot en redelijk zwaar. Modellen van meer dan 13000 mAh, zoals het topmodel in vermogen de 26800, zijn eigenlijk meer geschikt voor weekendjes weg dan dagelijks gebruik waar de 8800 - 10000 mAh modellen weer prima voor geschikt zijn. De V7 13000 powerbank biedt zowel een handelbaar formaat als veel vermogen.

Kwaliteit USB

Daarnaast is de kwaliteit van met name de usb poorten erg belangrijk daar deze heel veel te verduren krijgen door het veelvuldig aan-  en afkoppelen van de oplaadkabel. Deze blijft ook vaak aangesloten zitten in een tas en broek- jaszak waardoor er veel druk op komt te staan. De powerbank zelf moet ook stevig zijn en tegen een stootje van vallen kunnen. Een powerbank moet verder de energiewarmte kwijt die een accu in een oplaadproces nu eenmaal opwekt. Vandaar dat de meeste Dashview powerbanks zijn gemaakt met een slijtvaste kuntststof case of één gemaakt uit aluminium.


Kwaliteit powerbank case

Juist een aluminium of goede kwaliteit kunstof powerbank biedt de juiste bescherming tegen zowel beschadigingen door vallen als tegen oververhitting daar het de warmte snel afvoert. Daarnaast blijft het gewicht relatief laag waardoor deze ook nog eens erg handelbaar en praktisch zijn voor dagelijks gebruik. Of dit nu een dagje weg of tijdens het sporten is maakt niet veel uit.

Oplaadvermogen van een powerbank

Als laatste punt willen wij graag nog wijzen op het oplaadvermogen van een powerbank voor tablet en smartphones iphones. De meeste goedkope uitvoeringen hebben een 1A output wat het opladen va een gsm een tijdrovende klus maakt die vele uren zal duren. Een powerbank via dashview geleverd heeft vrijwel altijd een outputpoort van minimaal 2.1A wat het oplaadproces gelijk maakt aan die met een reguliere wandadapter die thuis wordt gebruikt. Dit geldt overigens ook voor de oplaadkabel daar deze vaak niet meer dan 1A kunnen doorgeven. Onze quick charge powerbanks zijn maar liefst 75% sneller dan vergelijkbare Powerbanks met opladen door de 3A high power control output
 

Conclusie welke powerbank voor tablet en smartphones iphones

Kortom prijs en vorm zijn belangrijk in uw keuze maar let zeker ook op de andere punten die wij hier hebben aangeven zodat goedkoop geen duurkoop wordt en u veel plezier heeft en houdt van uw powerbank.  


Nog vragen over een powerbank voor tablet en smartphones iphones

Mocht u via onze webshop een powerbank voor tablet en smartphones iphones aanschaffen dan zult u zelf het verschil in kracht en kwaliteit ervaren met daarbij garantie conform de voorwaarden op de accucellen met een prima klantenservice waar u met uw vragen en/of opmerkingen altijd terecht kunt.
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.